Blog

Ghid Pietre Semipretioase pentru Zodia Ta

Sep 12, 2022

Ghid Pietre Semipretioase pentru Zodia Ta

De multe ori am fost intrebati de catre ce pietre semipretioase le aduc noroc la bani zodiei lor, sau, ce pietre semipretioase le aduce noroc in dragoste. Din acest motiv, am decis sa scriem acest ghid cu pietre semipretioase pentru zodia ta.

Bijuteriile ce contin pietre semipretioase, au fost utilizate inca din timpuri stravechi pentru a fi purtate cu o intentie in spate sau pentru a fi oferite cadou atunci cand existau ocazii speciale.

Atunci cand ai o intetie, de exemplu iti doresti sa ai noroc in dragoste, sa ai parte de sanatate sau iti propui sa iti imbunatatesti situatia financiara, pietrele semipretioase te ajuta sa iti atingi obiectivul propus.

Citeste mai departe acest ghid cu pietre semipretioase pentru zodia ta.

zodia - Berbec

Berbec

21 Martie - 20 Aprilie
Carneol, Ametist, Diamant, Acvamarin, Aventurin, Jasp Rosu

Cei nascuti in zodia Berbec sunt lideri curajosi, care au dificultati in a termina ceea ce au inceput. Pietrele semipretioase pentru zodia Berbec au rolul de a le spori increderea in ei si sa le tempereze actiunile impulsive, oferindu-le claritate in decizii. Cristalul de Ametist este piatra zodiei Berbec deoarece le creste puterea de autocontrol.

Bijuterii pentru zodia Berbec:

Taur

21 Aprilie - 20 Mai
Safir, Lapis Lazuli, Cuart Roz, Smarald, Ochi de tigru, Turmalina, Malachit

Taurii sunt firi impulsive, acestora nu le stau nimic in cale atunci cand stabilesc un obiectiv, dar, sunt manati de dreptate si adevar. Chiar daca perseverenta ii poate face uneori incapatanati si obsesivi, aceste pietre semipretioase pentru zodia Taur ii ajuta sa atraga rabdarea de care au nevoie. Lapis Lazuli este piatra zodiei Taur deoarece le poate ameliora atitudinea impulsiva.

Bijuterii pentru zodia Taur:

Gemeni

21 Mai - 21 Iunie
Acvamarin, Citrin, Ochi de Tigru, Agata

Gemenii sunt inteligenti si se adapteaza usor, insa, sunt si foarte usor de deviat din directia catre obiectivul lor. Pietrele semipretioase pentru Zodia Gemeni ii ajuta sa isi puna ordine in ganduri si sa isi imbunatateasca comunicarea. Acvamarinul este piatra zodiei Gemeni deoarece le inspira adevar si este o piatra ce le ofera calm.

Bijuterii pentru zodia Gemeni:

Rac

22 Iunie - 22 Iulie
Piatra Lunii, Opal, Labradorit, Perla, Aventurin, Carneol, Onix

Cei nascuti in zodia Rac sunt guvernati de Luna si sunt pe cat de capriciosi, pe atat de loiali si empatici. Pietrele semipretioase asociate zodiei Rac ii ajuta sa isi intareasca intuitia si le aduce sentimentul de calm. Piatra Lunii este piatra zodiei Rac deoarece aceasta are o energie feminina care incurajeaza vindecarea si integritatea.

Bijuterii pentru zodia Rac:

Leu

23 Iulie - 22 August
Citrin, Onix, Chihlimbar, Rubin, Jad, Carneol

Cei nascuti in Zodia Leu sunt firi creative si motivate in a-si atinge telul, insa, pot fi de asemenea persoane dure si coplesitoare. Pietrele semipretioase asociate zodiei Leu le accentueaza puterea fara a-si pierde autocontrolul. Citrinul este piatra zodiei Leu deorece le absoarbe energia negativa si le reduce stresul.

Bijuterii pentru zodia Leu:

Fecioara

23 August - 22 Septembrie
Carneol, Safir, Zirconiu, Citrin, Sodalit

Cei nascuti in Zodia Fecioara desi par la inceput timizi, pot fi incredibili de motivati si pasionali. Pietrele semipretioase asociate zodiei Fecioara ofera inteligenta si linistesc gandurile. Carneolul este piatra zodiei Fecioara, este o piatra de temelie ce le poate scoate in evidenta intelepciunea.

Bijuterii pentru zodia Fecioara:

Balanta

23 Septembrie - 22 Octombrie
Peridot, Turmalina, Safir, Acvamarin, Lapis Lazuli

Cei nascuti in Zodia Balanta, sunt firi bune si diplomate, uneori in detrimentul adevaratelor lor sentimente. Pietrele semipretioase asociate zodiei Balanta ii ajuta la introspectie si claritate, ii pot ajuta la atenuarea negativitatii si judecatii asupra lor sau a celor din jur. Peridotul este piatra Zodiei Balanta, aceasta piatra fiind cunoscuta pentru capacitatea de a reduce anxietatea, depresia sau gelozia.

Bijuterii pentru zodia Balanta:

Scorpion

23 Octombrie - 21 Noiembrie
Granat, Acvamarin, Obsidian, Citrin, Jasp, Turmalina

Cei nascuti in zodia Scorpion sunt pasionali si intensi din punct de vedere emotional. Daca nu sunt atenti, loialitatea lor se transforma usor in gelozie. Pietrele semipretioase asociate zodiei Scorpion ii ajuta la contracararea emotiilor negative si le aduc fericirea si linistea, sentimente de care acestia au atat de multa nevoie. Granatul este piatra zodiei Scorpion deoarece aceasta il protejeaza pe purtator si le ofera curajul sa spuna adevarul.

Bijuterii pentru zodia Scorpion:

Sagetator

22 Noiembrie - 20 Decembrie
Ametist, Turcoaz, Topaz Albastru, Citrin, Lapis Lazuli

Cei nascuti in zodia Sagetator isi iubesc liberatea, insa, sunt foarte generosi cu timpul lor. Pietrele semipretioase asociate Zodiei Sagetor le stimuleaza mintea si modurile de comunicare, acestia fiind foarte curiosi din fire si reusesc sa depaseasca cu usurinta greutatile. Ametistul este piatra Zodiei Sagetator deoarece le ofera un somn linistit si le echilibreaza eficient emotiile si mintea.

Bijuterii pentru zodia Sagetator:

Capricorn

21 Decembrie - 19 Ianuarie
Rubin, Turmalina Neagra, Agata, Granat, Onix, Ametist, Hematit

Cei nascuti in zodia Capricorn sunt firi ambitioase si capabile sa isi asume sarcini complexe cu un control amplu. Cu toate acestea, uneori pot fi prea binevoitori cu cei care nu merita acest lucru. Pietrele semipretioase asociate Zodiei Capricorn sunt cele care la alunga ostilitatea. Turmalina este piatra Zodiei Capricorn deoarece le scoate in evidenta pasiunea pentru viata si le sporeste increderea in ei.

Bijuterii pentru zodia Capricorn:

Varsator

20 Ianuarie - 18 Februarie
Fluorit, Acvamarin, Granat, Ametist, Onix

Cei nascuti in zodia Varsator sunt inventivi si le este foarte usor sa isi faca prieteni. Cu toate acestea, pot fi persoane distante si lipsite de emotii. Din acest motiv, pietrele semipretioase asociate Zodiei Varsator trebuie sa ii ajute la constientizare si sa le sporeasca dragostea. Fluoritul este piatra Zodiei Varsator deaorece ii ajuta sa se stabilizeze si are proprietatea de a absorbi emotiile negative si de a alina inima si mintea.

Bijuterii pentru zodia Varsator:

Pesti

19 Februarie - 20 Martie
Turcoaz, Acvamarin, Ametist, Labradorit, Citrin

Cei nascuti in zodia Pesti dau dovada de un devotament extrem si sunt foarte sensibili. Acestia sunt firi creative, amabile insa idealismul le pot aduce tulburari in viata lor. Pietrele semipretioase asociate Zodiei Pesti ii ajuta sa amelioreze anxietatea si le ofera perspectiva. Turcoazul este piatra Zodiei Pesti, aceasta ii calmeaza si ii ajuta la vindecarea corpului si a mintii.

Bijuterii pentru zodia Pesti: