Blog

Cristale pentru Zodia Fecioara

Sep 21, 2022

Cristale pentru Zodia Fecioara

Fecioara este un semn de pamant reprezentat istoric de zeita graului si a agriculturii. Cei ce se afla sub influenta semnului zodiacal Fecioara sunt persoane logice, practice si sistematice in abordarea vietii, mereu atenti la fiecare detaliu. Acest semn de pamant este un perfectionist la inima si nu se teme sa isi imbunatateasca abilitatile printr-o practica diligenta si consecventa.

Daca apartii acestei zodii si doresti sa stii care sunt pietrele semipretioase recomandate pentru Fecioara, atunci acesta este un articol doar pentru tine.

Ce stim despre zodia FECIOARA?

Fecioara incepe la sfarsitul verii, cand se culege recolta. Dupa ce energia zodiei Leul ne-a ajutat sa ne redescoperim, energia Fecioarei vine si ne inspira sa ne perfectionam si sa ii ajutam pe cei din jur.

Simbolul Fecioarei este o femeie care poartă un snop de grâu, ceea ce înseamnă înțelepciune. Zodia Fecioara poate fi critica fata de ceilalti, dar aceasta vine din inima si dintr-un loc de impartasire a intelepciunii lor. Au o memorie grozava, sunt foarte politicosi si manifesta bune maniere. Sunt sensibili, de incredere, generosi si constienti de sine.

Cea mai mare provocare pentru Fecioare este conflictul pe care il simt datorita faptului ca doresc ca totul sa fie perfect, in timp ce realizeaza ca nu este. Duc o lupta constanta in interiorul lor intre ordine si haos.

Nativii din zodia Fecioara sunt metodici, dedicati si muncitori, astfel exceleaza in profesii precum cele de profesori, vindecatori, editori sau muzicieni. Ei sunt, de asemenea, oameni extrem de interesati si trebuie sa fie mereu in contact cu informatii si cunostinte noi. Cu toate acestea, uneori, zodia Fecioara poate fi foarte critica, agitata, argumentativa, indecisa si supracritica. Ei tind sa fie autodistructivi si aroganti fata de ceilalti.

Mai presus de orice, cei din zodia Fecioara vor sa ajute. Sunt prieteni buni, blanzi si sustinatori care isi folosesc intelectul si ingeniozitatea incredibila pentru a rezolva probleme. Semnul opus al zodiei Fecioara, zodia Pesti, ofera indrumari prin spiritualitate, in timp ce Fecioarele doresc sa asiste la nivel practic. Aceste semne de pamant se straduiesc mereu sa ofere solutii viabile si sa imbunatateasca sistemele stricate.

Cei din zodia Fecioara se ocupa de informatii precum un computer, transformand chiar si cel mai amestecat set de informatii in concepte organizate, clare. Desi zodia Fecioara tanjeste sa fie meticuloasa in toate activitatile, nativii trebuie sa isi aminteasca de faptul ca urmarirea constanta dupa ideal poate fi distructiva atunci cand este aplicata la sine sau la altii. Frumusetea exista in imperfectiunile noastre si este important ca cei din zodia Fecioara sa invete ca si asa zisele defecte sunt frumoase si benefice.

Asocieri ale zodiei Fecioara:

  • Simbol: Fecioara;
  • Planeta guvernatoare: Mercur;
  • Element: Pamant;
  • Culoare: Verde, Alb, Gri, Galben si Portocaliu;
  • Pietre norocoase: Safir Albastru;
  • Numerele norocoase: 2, 5 si 6;
  • Puncte forte: Analitic, priceput, agilitate mentala, ambitios, ordonat, practic si orientat spre afaceri;
  • Puncte “slabe”: Critic, rigid, perfectionist, extrem de sensibil si egoist;

Ce cristale sunt recomandate pentru zodia Fecioara?

Desi exista mai multe pietre pretioase care raspund semnului astral Fecioara, principala piatra de nastere a Fecioarei este safirul albastru. Aceasta piatra are un efect pozitiv asupra caracterului si vietii nativilor din zodia Fecioara.

Simbolizeaza regalitatea, longevitatea, inocenta, adevarul si sanatatea buna. Safirul ajuta la imbunatatirea intelegerii si personalitătii celor din zodia Fecioara.

Deoarece disponibilitatea si costul cristalelor fluctueaza in timp, pietrele de nastere alocate pentru fiecare luna tind sa se modifice. Astfel accesul la un safir albastru a devenit mult mai dificil, insa exista o varietate larga si mai accesibila de alte cristale minunate ce pot oferi ajutor zodiei Feioara.

Amazonit

Amazonitul este o piatra de pamant care este ideala pentru a aduce echilibrul energiei Fecioarei.

Amazonitul ajuta zodiile Fecioara sa se elibereze de obsesivitate si sa accepte caracterul unic care vine din imperfectiune. Reduce frica si ingrijorarea, linistin spiritul si mintea.

Ametist

Ametistul aduce un element spiritual mintii analitice a Fecioarelor. Ofera o energie calma si linistitoare care promoveaza sentimentele de bine, ajutand nativii din zodia Fecioara sa accepte ceea ce nu pot schimba. De asemenea, contracareaza energia negativa si inalta spiritul.

Aventurin

Aventurinul le ajuta pe Fecioare sa indure o munca grea care va da roade in mod semnificativ. Aceasta piatra semipretioasa este benefica pentru zodia Fecioara deoarece atrage succes si realizari. Aventurinul reduce stresul, imbunatateste increderea in sine si inspira creativitatea in rezolvarea problemelor.

Carneol

Carneolul este piatra zodiacala traditionala a zodiei Fecioara. Ii ajuta pe acestia sa isi canalizeze pasiunile si gandurile in manifestari pozitive, mentinand motivatia si concentrarea pe parcurs. De asemenea, ajuta la aprinderea focului pierdut si la construirea unei credinte solide in sine.

Citrin

Citrinul ajuta pe nativii din zodia Fecioara sa rezolve conflictul pe care il au intre haosul natural al lumii si nevoia lor de perfectiune. Aceasta piatra semipretioasa le ofera nativilor impulsul si energia de care au nevoie pentru a actiona atunci cand se simt epuizati. Citrinul este un cristal cu energie foarte mare, inaltator, care ii ajuta sa vada binele in toate situatiile si sa mearga cu fluxul.

Cristalul de stanca

Cristalul de stanca este un cristal care promoveaza auto-vindecarea, ceea ce celor din zodia Fecioara le lipseste adesea, deoarece au tendinta de a concentra si utiliza atat de multa energie pentru a-i ajuta pe ceilalti. Cristalul de stanca curata energia negativa din organism si creste concentrarea si memoria, in timp ce promoveaza o perspectiva pozitiva in orice situatie.

Nativii din zodia Fecioara pot programa acest cristal cu intentiile lor pentru a fi ajutati sa atinga un obiectiv si sa gaseasca raspunsurile la problemele pe care incearca sa le rezolve.

Granat

Granatul promoveaza o energie de echilibrare si impamantare care intinereste, oferind celor din zodia Fecioara energia, creativitatea si rezistenta de care au nevoie pentru a obtine ceea ce isi doresc. Tot granatul incurajeaza increderea, curajul si speranta care le permite nativilor Fecioara sa persiste in fata oricarui obstacol.

Jaspul Rosu

Jaspul Rosu - energia acestei pietre semipretioase este aliniata cu energiile naturale ale celor din zodia Fecioara. Ofera nativilor o energie constanta, puterea si vitalitatea de care au nevoie pentru a-si indeplini obiectivele.

Unakit

Unakitul are, de asemenea, o frecventa vibrationala similara cu cea a nativilor din zodia Fecioara, prin urmare le sustine maretia si le echilibrează emotiile. Unakitul reduce tiparele de gandire negative, emotiile reprimate si armonizeaza si intareste relatiile. Cu ajutorul acestei pietre, Fecioarele pot continua sa avanseze cu perseverenta si rabdare.

Jasp Zebrat

Jaspul Zebrat este cunoscut drept „Piatra echilibrului” si sustine zodia Fecioara prin promovarea gandirii pozitive, ajutand la reducerea criticilor si judecatilor, precum si la rezolvarea situatiilor dificile si evidentierea bienelui din cei din jur.

Peridot

Peridotul ajuta pe cei din zodia Fecioara sa isi creasca intelectul si inteligenta prin cresterea abilitatilor, in timp ce reprezinta pozitivitate si speranta.

Turmalina

Turmalina ajuta nativii din zodia Fecioara sa disperseze grijile si anxietatea de care se pot agata fara sa constientizeze, in timp ce ofera utilizatorului protectie impotriva energiilor nedorite.

Prin utilizarea pietrelor semipretioase, cei din zodia Fecioara pot atinge si atrage in viata lor echilibrul de care au nevoie, astfel devenim mai facil sa isi indeplineasca obiectivele si visele.

 

Alte cristale recomandate pentru zodia Fecioara

De asemenea mai sunt si alte cristale ce sunt benefice pentru cei ce se afla sub influenta zodiei Fecioara, ce pot simti nevoie de ajutorul acestora in diferite etape ale vietii.

Iata o lista cu alte cristale ce sunt benfice pentru zodia Fecioara:

💎Diamant

💎 Smarald

💎 Perla

💎 Topaz albastru

💎 Zirconiu

💎 Stichtit

💎 Gaspeit

💎 Sugilit

💎 Crisocola

💎 Agat de muşchi

💎 Sardonix

Cu ajutorul cristalelor nativii din zodia Fecioara isi pot spori darurile naturale si isi pot imbunatati slabiciunile. Cristalele zodiacale emit frecvente unice care pot lucra impreuna cu campurile noastre energetice personale pentru a ne sustine si ne echilibra.

Este important sa retinem ca atunci cand Soarele este in zodia Fecioara, cu totii vom simti energia acestei zodii lucrand in viata noastra, indiferent de luna in care ne-am nascut. Prin urmare, cristalele recomandate nativilor din zodia Fecioara ne pot fi de ajutor tuturor in acea perioada din an (23 august - 22 septembrie).